Bosselaar zuid

[tabs style=”default”] [tab title=”Moodboard MIJNstijl”]

mijn-woon-stijlSpeciaal voor bewoners van Bosselaarzuid hebben we een hele handige applicatie gemaakt waarmee je snel een eigen moodboard kunt maken. ‘Mijn woonstijl’ laat je eenvoudig een sfeer neerzetten die je graag in huis zou zien. Met zo’n moodboard als leidraad kun je aan de slag met het aanpassen van je interieur!

Vraag de mening van jouw Facebook vrienden door je moodboard te delen of vraag het professionele – maar vrijblijvende – advies van de stylisten van Schoone WOONwensen. Veel plezier!

Naar “mijn woonstijl”»

Classic

 

 

 

 

 

 

[/tab] [tab title=”Workshop MIJNstijl”]

[quote style=”boxed” float=”left”]Inrichten met behulp van zichtlijnen, dat is simpel![/quote]Wat wil ik en hoe weet ik wat ik wil? Er komt bij het inrichten van een nieuwbouwwoning heel wat kijken. Vooral de vertaling van een 2 dimensionale plattegrond naar een 3 dimensionale ruimtelijke inrichting. In onze workshop MIJNstijl geven je tips over hoe je ruimtelijk kan inrichten, buigen we over het maken van een verlichtingsplan en geven uitleg hoe je de juiste kleur kunt kiezen. Je zal aan het einde van de workshop veel handige tips hebben ontvangen en we leren je kijken door de ogen van onze stylisten.

workshop

Projectontwikkelaar van het plan Bosselaarzuid biedt u als toekomstige bewoner GRATIS aan

  • op aanvraag ronald @ schoonewoonwensen.nl
  • locatie Schoone WOONwensen filiaal Zevenbergen

Reserveer onder vermelding van naam, toekomstige straatnaam – huidige contact gegevens.

 

[/tab] [tab title=”Collectief VOORDEEL”]

BLOOM SfeerSchoone WOONwensen heeft speciaal met A-Merk fabrikanten een project afspraak om orders collectief te laten lopen.Door collectief in te kopen kunnen kortingen op merkproducten oplopen tot 20%! Wat wordt jouw voordeel op Luxaflex zonwering, M-flor PVC vloer, Parade tapijt, Kobe gordijnen, Flexa verf en Eijffinger wandbekleding?

Tevens geven wij op op huismerk gordijnen, PVCvloeren, tapijt, zonwering WOONwensen 15% korting

[/tab] [/tab] [tab title=”Extra”]

wwttheresa

Het team van Schoone WOONwensen vindt het bijzonder leuk om na jaren lang ervaring te hebben opgedaan van het begeleiden van kopers in diverse nieuwbouw projecten, onze kennis met de bewoners van woonwijk Bosselaar Zuid te mogen delen.  Ons bedrijf richt zich met name op de advisering in de verschillende typen wandafwerking, vloerafwerking en raambekleding. Onze binnenhuisadviseurs staan U dan ook graag met hun woonadvies en styling tips bij.

Wij hebben alle vakmensen in huis om de afwerking op het hoogste niveau voor U te verzorgen.

Neem gerust contact met mij op,
Theresa – begeleidster Schoone WOONwensen B.V. project Bosselaar Zuid
Filiaal Zevenbergen – Noordhaven 152A 4761DD

theresa @ schoonewoonwensen.nl

 

[/tab] [/tabs]

Leave a Reply